
Chyba na całym świecie nie ma łatwiejszej łatwiejszej do przygotowania i bardziej wakacyjnej zupy niż nasza truskawkowa z makaronem. Jest rewelacyjna zarówno na ciepło, jak i na zimno. Lubicie?
Składniki
/na ok. 2 litry zupy/
1 kg truskawek
2 l wody
cukier (opcjonalnie)
makaron
Umyte, odszypułkowane truskawki wrzuć do wrzącej wody. Gotuj ok. 20 minut, dosłódź według uznania. Makaron ugotuj al dente. Podawaj z zupą.
Zupa doskonale smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno.
Smak dzieciństwa :) Pozdrawiam, gingerbreath.blox.pl
OdpowiedzUsuńSUPER ZUPKA NIEZAPOMNIANA Z KOLONI...POZDRO....
OdpowiedzUsuńHUAN POZDRAWIA SMAKOSZY-AMCIU....AMCIU...
OdpowiedzUsuń